banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

Kocaeli'nde Cumhuriyet coşkusu adına ne 'Arar'san var

.KOCAELİ (İGFA) - Heyecan, eğlence ve coşkunun zirve yaptığı festivalin son gününde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak’ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal ve her kesiminden on binlerce Kocaelili, Sekapark Uçurtma Tepesi festival alanını Türk Bayrakları ile kırmızı beyaza boyadı.

UNUTULMAZ KONSER

Türk bayraklarını alan on binlerce genç, konser öncesinde sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarak alanı doldurdu. Kocaelililer konserin öncesi "Onuncu Yıl Marşı’nı seslendirdi. Sekapark Uçurtma Tepesi festival alanında gerçekleştirilen konserde sanatçısı Funda Arar on binlerce Cumhuriyet sevdalısı ile bir araya geldi.

ARAR’A KOCAELİSPOR FORMASI

Türkiye’nin en sevilen seslerinden Funda Arar’ı Kocaeli’de misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Çakmak, sanatçıya Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Büyükakın ve Kocaelililer adına Türk Bayrağı, Kocaelispor forması ve çiçek hediye etti. Başkan Vekili Çakmak, alanı dolduran on binlerce Kocaeliliye Başkan Büyükakın’ın selamlarını ileterek gençlerin bayramını kutladı. 

Ünlü sanatçı Funda Arar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet'in 98'inci yıl kutlamaları kapsamında gerçekleşen “Kocaeli Cumhuriyet ve Gençlik Festivali”nde sahne aldı.   Arar, Kocaeli'nde kendisini dinlemeye gelenlere müzik ziyafeti yaşattı. “Senden Öğrendim”, "Benim İçin Üzülme", “Alagül” “Yak Gel”, “Gamsız”, “Ateş Düştüğü Yeri Yakar”, “Yediverenim”, “Onursuz Olmasın Aşk”, “Kum Gibi”, “Duyanlara Duymayanlara” “Onu Alma Beni Al”, “Rakkas” “Sallasana Mendilini”, “Unutamadım”, “Bende Özledim Bende” “Yanıyorum”, “Kesil Çayır”, “Armağansın”, “Camdan Kalp”, “Estarabim”, “Arapsaçı”, “Kalp Kalbe Karşı” gibi sevilen şarkılarıyla müzik ziyafeti yaşatan sanatçı, gecenin finalinde yeniden sevenleriyle "Onuncu Yıl Marşı’nı seslendirerek Kocaeli’ndeki Cumhuriyet kutlamalarına renk kattı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263