banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Kültür sanat etkinlikleri dijital ortama taşınıyor

SAKARYA (AA) - Sakarya'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında nisan ayı kültür sanat etkinlikleri dijital ortamda hazırlanacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, koronavirüs önlemleri çerçevesinde ülkedeki bazı kültür sanat programları ertelenirken bazıları da iptal edildi.

Farklı bir uygulamaya imza atan Büyükşehir Belediyesi, nisan ayı kültür sanat etkinliklerini aylık bülten şeklinde dijital ortama taşıyacak.

Bu kapsamda evde herkesin yapabileceği aktiviteler, sağlık tavsiyeleri, spordan konsere birçok etkinlik sanatseverlere sunulacak.

Öte yandan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, tekerlekli sandalyesiyle 4 yıldır hiçbir kültür sanat etkinliğini kaçırmayan ancak bu süreçte bundan uzak kalan Hamza Germiyan'ın evine tiyatro oyunları, seçkin filmlerden oluşan CD'ler ve dünya edebiyatından seçkin eserler gönderdi.

Yüce, bu süreçte evde kalmanın önemine işaret ederek, "Sizlerin ihtiyaç duyduğu ne varsa bizler eve göndeririz. Siz yeter ki evde kalın." ifadesini kullandı.

Hediye karşısında duygulanan Germiyan, belediye yönetimine teşekkürlerini iletti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263