Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık yutma bozuklukları Ergene Nehri engeliler ayvalık 29 göçmen

Lapseki'de 15 Temmuz konulu fotoğraf sergisi

 Lapseki Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz haftası etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminde ülke genelinde çekilen fotoğraflarla hazırlanan sergi açıldı.

Kaymakamlık binasında düzenlenen sergi açılışına Lapseki Kaymakam Tahir Şahin, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Doğan ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaymakam Şahin, törende yaptığı konuşmada, silahlı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'da yaptığı darbe girişiminin ardından ülkenin içerisinde var olmuş yapılanmış örgüt üyelerinin birer birer ortaya çıkarıldığını söyledi.

"Milletin kendi iradesine sahip çıkmasıyla beraber, ülke çok büyük bir badire atlattı" diyen Şahin, "Şükürler olsun bundan sonra ülkenin içinde bulunduğu bütün terör örgütleriyle çok kapsamlı mücadele başladı bu gün dünden daha güçlüyüz, yeni yönetim sistemiyle daha güçlü olacağız bu tür günlere milletin iradesine sahip çıkmasıyla kavuşuyoruz bu yüzden hem ilçemiz hem ülkemiz için çok anlamlı bir gün" diye konuştu.

Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz da sergide yer alan fotoğraflara baktıklarında duygulandıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"O gece insanlar demokrasisine sahip çıktılar, toprağına, bayrağına, vatanına sahip çıktılar. Hep birlikte tüm Türkiye büyük bir mücadele verdi. Sağ duyulu insanlar sokağa çıkarak sabaha kadar sokaklarda büyük bir mücadele verdiler. Bizde ilçemizde MHP ilçe başkanımız Hüseyin Doğan ve vatandaşlarımız ile birlikteydik. Ve dedik ki sabah olduğunda her şey normale dönecek. Allah'a şükür her şey normale dönmüştü çok şükür bu günlerimize."

Anahtar Kelimeler:
Çanakkale

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263