banner281
Öne Çıkanlar Tekirdağ Sakarya operasyon jandarma Bursaspor

Lisesi öğrencileri Erdek Cumhuriyet Alanı'nda kitap okudu

BALIKESİR (AA) - Erdek Anadolu Lisesi öğrencileri, Balıkesir Valiliğinin uyguladığı Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme Projesi (BENGİ) etkinlikleri kapsamında Erdek Cumhuriyet Alanı'nda kitap okudu.

Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz ile bazı vatandaşlar da kitap okuyarak etkinliğe destek verdi.

Programda konuşan Çalık, "Okuma alışkanlığının gençlerden başlayarak kazandırılması, zaman israfının önlenmesi lazım. Zamanımızı çok boşa harcıyoruz. Herkesi kitap okumaya davet ediyoruz. Bu nedenle BENGİ kapsamında, Anadolu Lisemizin gerçekleştirdiği bu etkinliği çok önemsiyorum." dedi.

Camgöz ise "BENGİ kapsamında, ilçemizdeki okullarda haftanın iki gününü öğrencilerimiz için okuma saati olarak ayırıyoruz. Ayrıca velilerimizle de okuma saatleri düzenliyoruz. Amacımız, hem öğrencilerimiz hem de vatandaşlarımızda okuma konusunda farkındalık oluşturmaktır." diye konuştu.

Okul Müdürü İdris İsmet Sezgin de bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri etkinliğe "Çaylar bizden, okumak sizden" ismini verdiklerini söyledi.

Sezgin, alana getirdikleri çay makinesiyle, katılımcılara çay ikramında da bulunduklarını belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263