banner280
Öne Çıkanlar CHP Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Tarihi konak Necmettin Kuyucu SASKİ

Pandemi sanata engel değil

Büyükşehir Belediye Konservatuvarı 2021 yılında sanat eğitimlerini pandemi koşulları çerçevesinde ve aksatmadan sürdürdü. KOCAELİ (İGFA)-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kentin en önemli sanat eğitim merkezleri arasında yer alan Belediye Konservatuvarı, 2021 yılında devam eden pandemi şartları kapsamında, eğitimlerini aksatmadan sürdürdü. Büyükşehir Belediye Konservatuvarı 2021 yılında Batı Müziği, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Türk Din Musikisi, Güzel Sanatlar, Geleneksel Sanatlar ve Bale olmak üzere 7 ayrı bölümde ve 27 sanat dalında toplam 447 öğrencisine sanat eğitimi verdi. Eğitimler halen yüz yüze devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuarı’nda 2021-2022 eğitim dönemi 13 Eylül Pazartesi günü itibariyle başladı. Pandemi nedeniyle yaklaşık bir buçuk yıldır derslerini online olarak gerçekleştiren Belediye Konservatuvarı, yeni eğitim dönemine, bu tarihten itibaren ve yeniden yüz yüze olarak geçiş yaptı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263