banner280
Öne Çıkanlar CHP Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Tarihi konak Necmettin Kuyucu SASKİ

Sarkuysan Korosu Gebze’de

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde, Sarkuysan Korosu,  Gebzelilerle buluşacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli halkı için kültür sanat etkinliklerini her ay düzenleniyor. Kocaeli’nin tüm ilçelerinde Kültür ve Sanat etkinliklerinin düzenlenmesine öncülük eden Büyükşehir Belediyesi, 16 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’de Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde Sarkuysan Korosu Türk Sanat Müziği eserleriyle sevenleriyle buluşturuyor. Ücretsiz olarak düzenlenen programda Gebzeliler güzel bir akşam geçirme fırsatı bulacak.

SEVİLEN ESERLER SESLENDİRİLECEK

Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür sanat etkinlikleri kapsamında Sarkuysan Korosu Gebze’de sahne alacak. Sarkuysan A.Ş. tarafından oluşturulan ve uzun yıllardan beri öz müziğin en seçkin eserlerini icra eden Sarkuysan Korosu’na solist olarak Ayşe Ekiz eşlik ediyor. Ücretsiz olarak Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde icra edilecek olan program, özellikle Türk Sanat Müziği seven konukları eşsiz bir müzik yolculuğuna götürecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263