Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özümüzden Günümüze çelenk Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

AK Parti’den Kürt seçmene özel 'Elini Uzat' isimli video

24 Haziran için iletişim kampanyalarını sürdüren AK Parti, Kürt seçmene yönelik hazırladığı "Elini Uzat" isimli bir video yayınladı. Sosyal medyada yayınlanan videoda "Biz birlikte güçlü, birlikte Türkiye'yiz. Vakit, geleceğe el ele yürüme vakti!" ifadeleri ön plana çıkıyor.

24 Haziran için iletişim kampanyalarını sürdüren AK Parti yeni bir reklam filmiyle izleyici karşısına çıktı. AK Parti’nin “Türkiye Vakti” isimli YouTube kanalından paylaşılan "Elini Uzat" sloganlı içerik "Biz birlikte güçlü, birlikte Türkiye'yiz. Vakit, geleceğe el ele yürüme vakti!" ifadeleri ile dikkat çekiyor.

TERÖRDEN TEMİZLENEN BÖLGELERE VURGU

Reklam filminde bir çok vatadandaş Kürtçe ve Türkçe konuşarak kendilerini tanıtıyor. Videoda terörden temizlenen bölgelere vurgu yapılırken, bölgede terörün zayıflatılmasıyla yaşanan düzen ve rahatlığa dikkat çekiliyor.

ERDOĞAN'DAN DİKKAT ÇEKEN MESAJ

Videonun sonunda ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sesiyle "Biz birlikte güçlü, birlikte Türkiye'yiz. Vakit, geleceğe el ele yürüme vakti!" ifadeleri ile son buluyor.

ERDOĞAN VE İNCE'NİN DİYARBAKIR TARTIŞMASI ÜZERİNE GELDİ

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Diyarbakır'da yaptığı miting hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, istihbarat birimlerinden aldığı bilgiye göre mitinge katılanların tamamına yakınının HDP'li olduğunu iddia etmiş, İnce ise "istihbarat seni yanıltmış, orada AK Partililer de vardı" demişti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263