banner281
Öne Çıkanlar eğitim desteği Yüksek Lisans Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi Kasımpaşa Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu

Ece Dizdar: “Tiyatro sahnesini özledim”

İSTANBUL (İGFA) – Her hafta, sahne heyecanını paylaşan sanatçıların, hem birbirlerine merak ettiklerini sordukları hem de sahne tozu yutmanın kendileri için anlamını paylaştıkları Zorlu PSM’nin Youtube serisi “Sahne Tozu Yutanlar”da bu hafta; hem tiyatro sahnesinin hem de ekranların sevilen isimleri Ece Dizdar ve Tuğrul Tülek keyifli sohbetleriyle kamera karşısına geçti.
“PROVA SÜREÇLERİNİ BİLE ÖZLEDİM”
On küsur senelik arkadaşlıklarının yanı sıra sahneyi birlikte en çok paylaşan partnerlerden olduklarının da altını çizen deneyimli oyunculardan Ece Dizdar, pandemi sürecinin kendisi için nasıl bir tecrübe olduğunu anlattı. “Ben çok fazla dinleme ve izleme şansı buldum ama üzülerek söyleyebilirim ki hiç okumaya konsantre olamadım” diyen Dizdar, “Hatta daha yeni geçtiğimiz hafta elime kaç zaman sonra bir öykü kitabı ancak alabildim” dedi. Her şeyin olumlu bir ivmeyle ilerlemesi durumunda yeni sezon için sahneye yeniden çıkma hazırlıkları yaptığının müjdesini de veren Dizdar, “Süreç ümit ettiğimiz gibi olumlu bir şekilde seyrederse önümüzdeki dönem için planladığımız bir oyun var şu anda. Ağustos ayında provalarına başlayacağız ve Öner Erkan’la birlikte oynayacağız. Ingmar Bergman’ın “Bir Evlilikten Manzaralar” filminin “Evlilikten Sahneler” adıyla sahneye uyarlaması olacak. Oldukça heyecanlı bir süreç, hiç prova insanı olmamama rağmen tiyatronun prova süreçlerini bile özlediğimi fark ettim” dedi.

İGFA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263