banner281
Öne Çıkanlar Tekirdağ Sakarya Selami Şahin ayva lokumu Şişecam Topluluğu

Gülümseten Cuma'da eğlenceli dakikalar

Amazon Türkiye’nin gelenekselleşen alışveriş serüvenine eğlence katan Gülümseten Cuma Live, üçüncü bölümü ile izleyicilerle buluştu. Eğlenceli dakikaların yaşandığı programda, Gülben Ergen’in canlı yayına katılımı, pikap ve plakları inceleyen Vuslateri’nin yaptığı Minik Serçe ve Muazzez Abacı esprileri yayının öne çıkanları oldu. İSTANBUL (İGFA) - Amazon Türkiye’nin düzenlediği Gülümseten Cuma Instagram canlı yayınlarında üçüncü bölüm izleyicilerle buluştu.

Gülben Ergen’in de canlı bağlantıyla sürpriz katılım gösterdiği programda; Gürgen Öz‘ün hediye ettiği parti süslerini hemen üstüne giyen Gonca Vuslateri’nin pikap ve plakları incelerken yaptığı Minik Serçe ve Muazzez Abacı esprileri izleyicileri gülümsetti. 

İkili, 3 Aralık Cuma akşamı saat 21.00’da gerçekleşecek Instagram canlı yayınıyla serinin son programında izleyicilerle buluşacak.

Ayrıca canlı yayınlara ek olarak 100 TL ve katları tutarında alışveriş yapan Amazon müşterilerini muhteşem hediyelerle dolu bir çekiliş heyecanı da bekliyor. Çekilişe katılan 10 talihli Ocak ayında Gürgen Öz ve Gonca Vuslateri’nin ev sahipliğinde gerçekleşeceği öğrenldi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263