Öne Çıkanlar düzensiz göçmen Kocaeli Bursa Yalova Tekirdağ

Güzelliğin yeni formülü

10 yılı aşkın süredir “Dermapolin” markası ile güzellik-bakım ürünleri üreten iki girişimci Hande Canlı ve Sinem Canlı, yeni güzellik markası “Hydra Lumina”yı piyasaya sürdü.

Uzun yıllar süren araştırmalar sonucunda birbirinden faydalı içeriklerle hazırlanan Hydra Lumina ürünleri, güzelliğin keşfinde dikkatleri üzerine çekiyor. Günlük cilt bakım rutinlerinde  kullanılacak Hydra Lumina serumlar ve Dermaroller ile cilde uygulanan Hydra Lumina ampuller  sayesinde yüz bölgesindeki şikayetleri azaltmak ve engellemek için kullanılıyor.

Geniş ürün hacmi ile kullanıcılarına birçok seçenek sunan marka, ürettiği serumlar ile yüz bakımını zenginleştiriyor. İsviçre’den özel olarak ithal edilen ve en yenilikçi teknolojilerle üretilen ödüllü “Kar Yosunu Tozu” içeriğine sahip olan “A Plus Antiage Serumu”, cildin gençliğini koruyan mekanizmaları etkinleştirerek, taze ve aydınlık bir görünüm kazandırıyor. Yaşlanma karşıtı “A Plus Serumu”, ciltteki mevcut kırışıklıkların açılmasına ve yeni kırışıklık oluşmasına engel oluyor. “Kök Hücre Serumu”, içinde bulunan bitkisel kök hücre ile yeni hücre oluşumunu destekleyerek, cildin daha sağlıklı ve diri görünmesini sağlıyor. “MF Serumu”, lekeye meyilli olan ciltleri koruyarak onarıcı etkisini gözler önüne seriyor. Bir diğer ürünü “Norm Serumu” ise akne ve sivilcenin önüne geçerek gözenekleri sıkılaştırıyor.

Hydra Lumina, serumlarının yanı sıra zengin formüllü ampulleriyle de yüzlere parlak bir görünüm kazandırıyor. “Hyaluronik Asit Ampulü”, cildin su tutmasını artırıyor ve nem ihtiyacının maksimum derecede karşılanmasını sağlıyor. Güneş, doğum ve yaşlılık lekelerinin tamamında etki gösteren “MF Leke Giderici Ampulü” ile cildi aydınlatarak ışıltılı bir görünüm sağlıyor. “Norm Yağ Kontrolü Ampulü”, cildi temizleyerek siyah noktalardan arındırıyor ve akne problemini sonlandırıyor. “SC Kök Hücre Ampulü”, zenginleştirilmiş kök hücresi içeriği ile hücrelerin yaşam döngüsünü uzatıyor ve cildin nem döngüsünü düzenliyor. Gözenek sıkılaştırıcı “QL ampulü”, Gözenekleri sıkışlaştırırken, yüz ovalini toparlayarak elastikiyet kaybını gideriyor ve ciltlerde yepyeni bir görünüm sağlıyor. “CLG Kolajen Ampulü”, vitamin A ve kolajen desteği ile formüle edilmiş özel içeriği sayesinde yaşlanma etkilerini gözle görülür şekilde azaltıyor. Bir diğer ürünü “Mv Multivitamin Ampulü” ise zenginleştirilmiş özel formülü sayesinde gereken tüm vitamin takviyesini tamamlayarak, ciltlerdeki değişikliği fark ettiriyor.

Hydra Lumina ürünlerinin üretimde kesinlikle hayvanlar üzerinde deney yapılmıyor ve içeriğinde paraben ve kanserojen maddelerden bulunmuyor

Hibya Haber Ajansı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263