Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Novartis Onkoloji Türkiye Zahit Tiryaki tutuklama tarihi çarşılar

Macit ve Egemen sünnet oldu

Haldız Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız’ın ile Ayşe Haldız’ın torunları Macit ile Egemen sünnet oldu. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Veli Haldız ve Rezzan Haldız’ın oğlu Macit ile gazetemizin imtiyaz sahibi Recep Haldız ve Sabire Haldız’ın oğlu Egemen’in Sapanca Güral Otel’de gerçekleştirilen sünnet düğünü kentimiz siyaset ve iş dünyası aktörlerini bir araya getirdi. Hiçbir ayrıntının göz ardı edilmeden hazırlandığı sünnet düğününde Haldız ailesi gece boyu davetlilerle yakından ilgilendi. Sünnet düğünü boyunca kendilerine gösteren ilginin tadını çıkaran Macit ile Egemen’in heyecanı ise gözlerinden okundu.

SİYASET VE İŞ DÜNYASI BİR ARADA
Haldız ailesinin sevenlerinin akın ettiği düğüne, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fahri Kasırga, Ankara Valisi Ercan Topaca, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Parti İl eski Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti İl eski Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti İzmit İlçe eski Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, İMO Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

HORON TEPTİLER
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren sünnet düğününde Karadeniz’in sevilen sanatçısı Selçuk Balcı en güzel şarkıları misafirler için seslendirirken, misafirler horon tepti. İş ve siyaset dünyasını buluşturan sünnet düğününde çocuklar için birbirinden güzel etkinlikler yapıldı. Çocuklar için adeta bayram havasında geçen düğünde büyükler kadar çocuklarda gönüllerince eğlendi. Haldız ailesinin sevenleri gece boyu sohbet imkan etme imkanı bulurken, eğlencenin tadına da vardı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263