banner280
Öne Çıkanlar AA 2019 6 kişi 2018 2 ölü

'Sen Gençsin, Sen Güçlüsün'

Gıda sektörü Eti, Sen Gençsin, Güç Sensin’ projesiyle gençleri hayallerinin peşinden koşmaları için cesaretlendirmeye devam ediyor. Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliğiyle 2019 yılından bu yana yürütülen proje, 30 Kasım tarihinde Wyndham Grand İstanbul’da sanatçı Yetkin Dikinciler ve eski milli voleybolcu Neslihan Demir’in katılımıyla tanıtıldı. Yapılan basın toplantısında bilim, kültür-sanat, sosyal sorumluluk ve spor alanlarında bu yıl desteklenecek 16 genç açıklandı.İSTANBUL (İGFA)- Gıda sektörünün öncü ve lider kuruluşu Eti, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliğiyle 2019 yılından bu yana yürütülen ‘Sen Gençsin, Güç Sensin’ projesi ile gençleri hayallerinin peşinden koşmaya teşvik ediyor. 

Projeye katılmaya hak kazanan gençlerin ve projelerinin kamuoyuna tanıtıldığı basın toplantısı Eti İcra Kurulu Başkanı Hakan Polatoğlu, TOG Kurucu Üyesi İbrahim Betil, İTÜ ARI Teknokent Girişimcilik, Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Arzu Eryılmaz, sanatçı Yetkin Dikinciler ve eski milli voleybolcu Neslihan Demir’in katılımıyla gerçekleşti. Projeye bu yıl kabul edilen 16 gence mentorluk ve hibe sağlanarak hedeflerine ulaşmaları desteklenecek.

'GENÇLİĞÜN GÜCÜNÜ ORTAYA ÇIKARIYOR'

"Sen Gençsin, Güç Sensin projesi adı üzerinde gençliğin sahip olduğu gücü öne çıkaran, onlara ilham veren ve diğer gençlere ilham olmalarına fırsat tanıyan önemli bir proje" diyen sanatçı Yetkin Dikinciler, "Beni heyecanlandıran bir mentorluk deneyimi olacağını söyleyebilirim. Geleceğin sanatçılarını bugünden tanımak ve gelişim yolculuklarına şahit olmak benim için çok keyifli olacak" dedi. 

Eski milli voleybolcu Neslihan Demir, "Spor, küçük yaşlarda başlayan ve büyük emek gerektiren, insana hem gurur veren ama bir o kadar da kendinizi dalınıza adamanızı gerektiren bir alan.  Sporu profesyonel olarak yapmaksa bambaşka dinamiklerin bir araya gelmesi demek, Sen Gençsin, Güç Sensin projesiyle seçilmiş gençlere aktaracak olmak benim için zevk" ifadelerini kullandı 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263