banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Kocaeli'den kısa kısa

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, 24 Haziran seçimlerine ilişkin basın toplantısını düzenledi.

Alp, burada yaptığı konuşmada, seçime yüzde 88 katılım olduğunu belirtti.

Dünya demokrasisine örnek bir seçim olduğunu ifade eden Alp, "Bu bağlamda seçimlerimizde yüzde 52 buçuk oyla cumhurbaşkanımız tekrar seçtik. Bu arada Gölcük halkımıza, seçmenlerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Türkiye dünya siyasi tarihinde önemli bir güne şahit olmuştur. Geçmiş siyaseti son kullanma tarihi dolmuş bir sistemin yeni bir sisteme geçiş oldu." ifadelerini kullandı.

Gölcük'te seçmenin oyunun arttığını belirten Alp, "Milletimiz AK Parti'ye ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a inanıyor ve güveniyor. Bu güvenle çalışmalarımızı sürdürürken her seçimde Gölcük olarak oylarımızı arttırdık. Buradan anlaşılıyor ki değmediğimiz insan kalmadı." diye konuştu.

- Kocaeli'de trafik kazası: 1 yaralı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre İzmit Yahya Kaptan Mahallesi D-100 yan yoldan Ankara yönüne seyir halinde olan Utku Rüzgar idaresindeki 41 KE 481 plakalı otomobil, yan yoldan ana yola bağlanmak istediği esnada Yıldıray Dilaver yönetimindeki 67 SG 170 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada sürücü Dilaver, araç içinde mahsur kaldı. Olay yerine çağrılan itfaiye, ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu mahsur kaldığı yerden kurtarılan Dilaver, ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

- Down sendromlular sokak festivaline hazırlanıyor

Gölcük ilçesindeki Gölcük Down Sendromlular Derneği birinci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında sokak festivaline hazırlanıyor.

Dernek Başkanı Belgin Abanoz, yaptığı açıklamada, Down Sendromlular kafesinde sokak festivalini düzenleyeceklerini belirtti.

Festivale oyuncu Şenol İpek'in katılacağını belirten Abanoz, "Bir yıl önce +1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneğimizi kurduk. Kuruluşumuzdan bugüne kadar başarılı çalışmalar yaptık. Amacımız tüm down sendromların dışarı çıkması ve hayatı en iyi şekilde öğrenmesi, aynı zamanda kendilerine özgüven sağlamasıdır. Biz bunu başardık. Birinci yılımızda bir ilki olan sokak festivalimizi düzenleyeceğiz. Gölcük Merkez Mahallesi 66. Sokak'ın canlanması için sokak festivalini yapıyoruz." ifadesini kullandı.

- Karamürsel Su Ürünleri Kooperatifi'nde kongre

S.S. Karamürsel İlçe Merkezi Su Ürünleri Kooperatifi'nin kongresi gerçekleşti.

Kooperatifin sosyal tesislerinde yapılan kongrede divan başkanlığını Hacı Salih Adlım üstlenirken, divanda katip üyeliklere Refik Kara, Engin Albayrak ve Aydın Karataş getirildi.

Mevcut başkan Şükrü İlkan'ın aday olmadığı kongrede iki aday mücadele etti. Mustafa Yılmaz Hardalioğlu ve İsmail Şölen'in mücadele ettiği kongrede 91 üyeden 67’si oy kullandı. 2 oyun geçersiz sayıldığı kongrede 40 oy alan Mustafa Hardalioğlu 1 yıllığına S.S. Karamürsel İlçe Merkezi Su Ürünleri Kooperatif Başkanlığına getirildi.

Hardalioğlu'nun yönetiminde, Mustafa Yılmaz Hardalioğlu, Ferhan Aksoy, Erol İmren, Suat Yardım, Ayhan Erbay , Salih Mertgöz, İbrahim Bozkır, Yiğit Altıok yer aldı.

AA

Anahtar Kelimeler:
Kocaeli

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263