Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

Kocaeli’de Kadınlar kendi Kitabını Yazıyor

Araştırmacı yazar Müge Uçar, Kocaeli genelinde çıkarmayı planladığı Kocaeli'ye Kadın Eli değecek, Kadının Sesi Kocaeli, Kitabı için çalışmalarını ilimizdeki tüm kadınlarla beraber istişare ederek devam ediyor.

Seçilmiş kadınlar, İş ve Siyaset dünyasında tanınan başarılı iş kadınları, ev kadınları Yönetici ve Bürokrat eşleri ile görüşmelerde bulunan Uçar, aynı zamanda "her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır" diyerek şehrimizin başarılı erkeklerin eşleri ile de görüşmeler yapıyor.

Uçar, Gölcük Kaymakam'ı Mustafa Altıntaş'ın eşi Funda Altıntaş ile Kaymakamlık Konağında bir araya gelerek, istişarede bulundu.

Araştırmacı Yazar Müge Uçar, bir sonraki görüşmesine, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can'ın eşi Şengül Can ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Aynı zamanda ilimizde tanınan Genç Kocaelililer Derneği yönetim kurulunda olan Filiz Kayabay ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

 Son olarak da Körfezli bayanlar ile bir araya gelen Uçar "hepimizin büyük küçük bir dünyası var. Hepimiz mutluyuz. Hepimiz mutsuzuz. Ve birlikte yaşıyoruz. Hüzünleri de sevinçleri de. Zorlukları, mutlulukları birlikte paylaşmak adınadır; çabamız.

Araştırmacı Yazar Müge Uçar, yakında çıkacak kitabı için,”Kocaeli'ye ve tüm hayata kadının eli zaten değdi ve değmeye devam ediyor. Şimdi bunu daha nazik ve leziz olarak; sosyal statüsü, siyasal duruşu, inancı veya yaşantısı ne olursa olsun, var olan haklarımızı adalet ve nezaket ile savunmak ve paylaşmak adına tüm dünyaya örnek olacak bir kitap çalışması ile yeniden sunacağız.  Bu kitabın yazarı bütün Kocaeli kadınlarıdır.  Başta Kocaeli kadınlarımız olmak üzere bütün şehre ve destek olan herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263