Öne Çıkanlar Kutsal kur şantaj Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

Merttürk; “Tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyoruz”

CHP İl Başkan Vekili Merttürk; “Tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlıyoruz”

CHP Kocaeli İl Başkan Vekili Nilay Merttürk, Türk Polis Haftası’nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Merttürk mesajında; “Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü kutlu olsun” dedi.

Kurulduğu tarihten bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan Türk Polis Teşkilatı mensupları, 173 yıldır kendilerine verilen görevi canı pahasına yerine getirmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün yanında halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, huzur ve asayişi temin eden, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri sürdüren tüm Emniyet Teşkilatını üstlendikleri bu önemli görevlerini başarıyla yerine getirdikleri için tebrik ediyorum.

"Polis Haftası" ve "Polis Günü" nedeniyle, bu zor, zorluğu ölçüsünde de onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmekte olan tüm emniyet mensuplarımızı takdirle ve sevgiyle selamlarken, vatanı, milleti ve bayrağı uğruna canlarını feda ederek şehit olan tüm Emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize de esenlikler diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263