Öne Çıkanlar Kutsal Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu kur şantaj

Mustafa Küpçü, 6’ıncı kitabı Ataşe’yi tanıttı

KYÖD ile ADD eski başkanı Mustafa Küpçü, yeni kitabı Ataşe ile okuyucularıyla buluştu.

 Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) ile Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) eski Başkanı Mustafa Küpçü, 6’ncı kitabı Ataşe’yi kamuoyuna tanıttı. 

Ateşe adlı tarih romanında Emekli Kurmay Albay Hayri Saner’in anıları yer alıyor. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti 16 Ocak Medya Evi’nde düzenlediği basın toplantısı ile yeni kitabını tanıtan Küpçü yaptığı tanıtımda, “KOGACE üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Bir meslek ağabeyinize gösterdiğiniz ilgiden dolayı size teşekkür ediyorum. Bizim yaşımıza gelmiş olanların geriye bir şeyler bırakmak için yazması çok doğal bir şey.  Bu kitapta İzmitli bir büyüğümüzün bana emanet ettiği bir dosyayı ölümsüzleştirmek istedim” dedi.

KİTAPLARINI 13 NİSAN’DA İMZALAYACAK

3 yıl boyunca ciddi bir araştırmalar yaparak romanını tamamlayan Küpçü, ayrıca 13 Nisan Cumartesi günü saat 14.00-19.00 arası Alemdar Caddesi Soydan İş Merkezi zemin katta bulunan Kitap Keyfim’de imza gününde okurları ile buluşacak. Küpçü, romanla ilgili, “Bu romanının kahramanı Emekli Kurmay Albay Hayri Saner, bu kentin saygın insanlarından biriydi” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263