banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

TUMEF'ten İGF'ye ziyaret

Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Federasyonu (TUMEF) Bursa İl Başkanı Tülay Armağan ve yönetimi İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir'i ziyaret etti.BURSA (İGFA) - Kısa adı TUMEF olan Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Federasyonu Bursa üyeleri, İGF'ye yaptığı ziyarette federasyon çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Uyuşturucu kullanan gençleri topluma kazandırmak istediklerini söyleyen TUMEF Bursa İl Başkanı Tülay Armağan, gençleri sanatsal ve sportif faaliyetlere teşvik etmek amacı ile kurulduklarını anlatarak, "Bir gencimizi bile uyuşturucudan kurtarabilirsek, bu işten çok gurur duyacağız. Güzel çalışmaların içerisinde olduğumuzu düşünüyorum" dedi. Sadece uyuşturucuyla mücadele etmediklerinin altını çizen Armağan, aynı zamanda kadına şiddet ve hayvan haklarını koruma, cinsel istismar ile doğa ve çevreye verilen zararları önleme ile ilgili de çalışmaları olduğunu anlattı.

İGF Genel Başkanı Mesut Demir ise, bünyelerindeki internet medyaları ile TUMEF'in çalışmalarını duyurmada her zaman yanlarında olacaklarını sözünü vererek, çalışmalarında başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263