banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

Generali'den sıfır araba kazanma fırsatı

Generali Sigorta, Benim Kaskom’da “Uygun Fiyat, Hediyesi de Kıpkırmızı Bir Fiat” sloganıyla başlattığı yeni kampanyasıyla bir talihli müşterisine sıfır araba kazanma fırsatı sunuyor. 150 yılı aşkın köklü geçmişiyle Türkiye’nin ilk sigorta şirketi olma unvanına sahip Generali Sigorta, 7 Şubat itibariyle başlayan ve 30 Nisan'a kadar sürecek kampanya kapsamında 1 talihliye Fiat Egea HB marka araç hediye edecek.

Benim Kaskom ile sıfır araba fırsatı

Kampanya kapsamında çekiliş ile hediye edilecek araca sahip olmak isteyen herkese, ihtiyaca ve bütçeye göre şekillendirilebilen "Benim Kaskom" ürünü için poliçe fiyat teklifi almaları durumunda 1 çekiliş hakkı, fiyat teklifinde bulundukları poliçeyi satın almaları durumunda +2 çekiliş hakkı olmak üzere toplamda 3 çekiliş hakkı sunulacak. Kampanya boyunca, www.generali.com.tr web sitesinin yanı sıra 0850 555 55 55 numaralı Generali Sigorta çağrı merkezinden veya Generali Sigorta acentelerinden "Benim Kaskom" ürünü için işlem yapan tüm katılımcılar, 2020 model Fiat Egea HB kazanma şansını yakalayabilecek.

Kampanyayla ilgili detaylı bilgi almak isteyen tüm katılımcılar www.generali.com.tr web sitesini ziyaret ederek detaylara anında ulaşabiliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263