banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Kia’da fırsatlar devam ediyor

sharethis sharing button

Anadolu Grubu şirketlerinden Çelik Motor’un markası olan Kia, mayıs ayına özel hazırladığı kampanyalarla bayram coşkusu yaşatıyor.

Kia, mayıs ayına özel Sportage ve XCeed modellerinde 100 bin TL’ye 12 ay yüzde 0,99 faiz avantajı sağlarken; Picanto, Rio, Stonic, Ceed modellerini 50 bin TL’ye 12 ay yüzde 0,99 faiz fırsatı ile satışa sunuyor.

Kia, tam kapanma döneminde web sitesi ve KIAFAN aplikasyonu üzerinden sunduğu görüntülü görüşme sayesinde müşterilerine diledikleri bayi üzerinden satış yetkilisiyle görüşme imkanı sağlıyor.

Kia, mayıs ayı fırsatlarıyla otomobilseverlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Marka, mayıs ayında binek modellerini 12 ay yüzde 0,99 faiz avantajlı kampanyalarla tüketicilerle buluşturuyor.

kia 

SUV’un vazgeçilmezi Sportage’da avantajlar devam ediyor

C SUV sınıfında ezberleri bozan Sportage, avantajlı kampanyasıyla iddiasını artırıyor. Performans ve yakıt tasarrufunu bir arada sunan, 1.6 litre dizel motoru, otomatik şanzıman seçeneği ve iddialı tasarımıyla heyecan uyandıran Kia Sportage, mayıs ayına özel 100 bin TL’ye 12 ay yüzde 0,99 fırsatıyla satışa sunuluyor. 

Geleneksel SUV modellerine yeni bir soluk getiren, daha kompakt ve sportif çizgilere sahip Kia XCeed ise mayıs ayına özel 100 bin TL’ye 12 ay yüzde 0,99 faiz fırsatıyla meraklılarını bekliyor. 

kia

Güçlü üçlü Picanto, Rio ve Stonic mayıs ayında da güçlü

Sınıfının üstünde iç hacmi, şehrin dinamizmini yansıtan tasarımıyla dikkat çeken ve A segmentinin lideri olan Picanto; makyaj operasyonuyla B segmentindeki konumunu güçlendiren Rio; SUV konforuna ve tasarım ödüllerine sahip olan Stonic; 50 bin TL’ye 12 ay yüzde 0,99 faiz ile güç ve heyecan tutkunlarına sesleniyor.

C hatchback segmentinin güçlü modelleri arasında yer alan Ceed ve Ceed STW modelleri de manuel ve otomatik vitesli versiyonları ile 50 bin TL’ye 12 ay yüzde 0,99 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor.

Hibya Haber Ajansı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263