banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Volkswagen’den yeni bir dijital müşteri deneyimi

Pandemi, hayatımıza dahil ettiği ‘Yeni Normal’ süreç ile birlikte alışık olduğumuzun dışında yeni yöntem ve uygulamaları beraberinde getirdi. Sağlık öncelikli bu yeni yaşam tarzı, müşteri davranışlarında daha dijital ve daha güvenilir yöntemlere eğilimi hızlandırdı. Artık gündelik hayatımızda alışılagelen yüz yüze alışverişlerin yerini çevrimiçi platformlarda dijital deneyimler alıyor. 

Online’dan Offline’a kesintisiz bir müşteri deneyimini hedefleyen Volkswagen Binek Araç da bunun son örneği olarak, müşterilerinin yetkili satıcılarına gitmesine gerek kalmadan diledikleri yerden, diledikleri zaman Volkswagen Satış Danışmanları ile görüşebilmelerini sağlayacak Volkswagen Live! Görüntülü Görüşme Uygulamasını hayata geçirdi. 

Kısa bir form doldurmak yeterli

İçinde bulunduğumuz dönem şartları göz önüne alınarak titizlikle geliştirilen Volkswagen Live! müşterilerin showroomlara gitmelerine gerek kalmadan, web sitesi (binekarac.vw.com.tr) üzerinden dolduracakları kısa bir form ile hizmet almalarına imkan tanıyor.

Volkswagen Live! sayesinde satış danışmanıyla görüntülü olarak görüşmek için Volkswagen Binek Araç resmi web sitesine girerek, Görüntülü Görüşme Randevu Formu’nu doldurmak yeterli. Farklı bir  görüntülü görüşme uygulaması indirmeye gerek olmaksızın, direkt olarak akıllı telefonlarının ya da bilgisayarlarının web tarayıcıları üzerinden bu görüşmeyi gerçekleştirebilen kullanıcılar, ultra yüksek görüntü ve ses kalitesi ile showroomlara gitmeye gerek kalmadan hayallerindeki Volkswagen modelleri hakkında bilgi sahibi olabiliyor

Hibya Haber Ajansı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263