Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özümüzden Günümüze çelenk Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

- "AK Parti'de belediye başkan adaylarında aranan ilk kriter, adayların halkla barışık olması"

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, "AK Parti'de belediye başkan adaylarında aranan ilk kriter, adayların halkla barışık olması." dedi.

Demiraslan, düzenlediği basın toplantısında, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi belediye başkanı belirleme sürecinde temel alınacak kriterleri açıkladı.

Önceliklerinin liyakat olduğunu ifade eden Demiraslan, Genel Merkezin diğer seçimlerin aksine bu seçimde daha fazla ince eleyip sık dokuduğuna dikkati çekti.

Demiraslan, şunları kaydetti:

"Süreç Genel Merkezimizin yetkili organları tarafından yürütülüyor. İnşallah önümüzdeki günlerde adaylar netleşir. Kasım ayı içerisinde netleşeceğini bekliyoruz. AK Parti'de belediye başkan adaylarında aranan ilk kriter, adayların halkla barışık olması. Halktan birisi olması lazım, tevazu sahibi olması lazım. Mütevazi ve tabi ki liyakatli olması lazım. İstediğiniz kadar tevazu sahibi olun eğer liyakat yoksa orada biz başarılı olmayacaksak bir anlamı yok. O yüzden projede üretebilmesi lazım. Genel Merkez bunlara da bakacaktır. Tüm bu kriterler masaya yatırılıp en uygun adaylar belirlenecek."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263