Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi çelenk Özümüzden Günümüze Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

AK Parti Milletvekili Şeker'den Gölcük teşkilatına ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp'i ziyaret etti.

İlçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Şeker, AK Parti'nin sadece seçimden seçime çalışan bir parti olmadığını, 365 gün her zaman çalıştığını ve seçime her zaman hazır olduğunu söyledi.

Milletvekilleri olarak hafta için Ankara’da programlarda, Meclis çalışmalarında bulunduklarını, sık sık Kocaeli'ye gelerek halkla olduklarını belirten Şeker, vatandaşların dertlerini, sorunlarını dinleyerek çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını ifade etti.

Yerel seçimlere de değinen Şeker, "Bu konuda genel merkezimiz sürekli bir çalışma içinde. Yüz yüze ve telefonla anket yapılıyor. Özellikle belediye başkanlarının 2014 yılından bugüne vatandaşlara vaat ettikleri sözleri ne kadar yerine getirdikleri ve getirmedikleri belirleniyor. Bunların tamamlanmasının ardından bir takvim açıklanacak. Bu takvimler dahilinde müracaatlar başlayacak." diye konuştu.

Mevcut belediye başkanlarından üç dönemi tamamlayanlar hakkında da açıklama yapan Şeker, "Kocaeli’de önümüzdeki seçime kadar üç dönemi tamamlayan belediye başkanlarımız var. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak üç dönemi tamamlayacak. Ama bunların kararını genel merkez verecek. Kocaeli'de büyükşehir ve 12 ilçe belediyesinin hepsi AK Partili. Allah'a şükür. Önümüzdeki seçimde de yine hepsini kazanacağız." ifadelerini kullandı.

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şeker'e teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Ziyaret

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263