Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Novartis Onkoloji Türkiye Zahit Tiryaki tutuklama tarihi çarşılar

Cumhur İttifakı Biga Belediye Başkan Adayı Erdoğan projelerini anlattı

ÇANAKKALE (AA) - Cumhur İttifakı Biga Belediye Başkan Adayı Bülent Erdoğan, projelerini anlattı.

Biga Spor Salonu'nda düzenlenen programda projelerini açıklayan Erdoğan, Biga'ya hak ettiği değeri vermeye geldiklerini söyledi.

"Gönüllere girmeye, köprüler kurmaya, birleştirmeye ve bir olmaya geldiklerini" ifade eden Erdoğan, "Biga'yı Biga yapan ak belediyeciliğin ardından 2014 yılında Biga Belediye Başkanlığı için hemşehrilerimiz görev yetkisini şu anki yönetime vermişti. Bigalı hemşehrilerimizin emaneti bizim baş tacımızdır. Ancak o yönetim Bigalıların güvenine, geleceğine, arazisine, hayallerine, ekmek teknelerine, emanet ettiğini unutmuş olacak ki verdiği sözleri tutmadı. Toplumu kutuplaştırdı ve çok büyük zararlar verdi." diye konuştu.

Erdoğan, daha sonra projelerini şöyle sıraladı:

"Minia Çanakkale Projesi... Şirintepe Mahallesine Millet Bahçesi... Yarı olimpik yüzme havuzu... Milli sporcuların Biga'da yetişmesi için kapalı spor salonu. Çavuşköy bölgesine yaşam ve rekreasyon merkezi. Engelsiz yaşam merkezi, hayvan barınağı ve oteli, Hamdibey Mahallesi'ne renk katacak Arap Dede Köprüsü ile Adaspor arasında bulunan bölgeye halı saha. Balıkkaya mesire alanı genişletilecek. Kültür sanat etkinliklerinden vatandaşlar ücretsiz yararlanacak. Aksaz Sosyal Tesisleri genişletilecek."

Erdoğan daha sonra belediye meclis üyeleri ile il genel meclisi üyelerini tanıttı.

Programa, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, MHP İl Başkanı Hakan Pınar, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, MHP İlçe Başkanı Saadettin Saat, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci, AK Parti ve MHP'nin yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263