Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu polis Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Derince İYİ Parti Kitapları okuyucu ile buluşturacak

İYİ Parti Derince İlçe Başkanlığı başkanlık divanı, ilçe başkanı Esra Tolu başkanlığında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda kısa ve uzun vadede yapılacak organizasyonlar istişare edildi. Ülke gençliği ve kadınlarımız için projeler üretilmeye başlandı.

“SORULARI DA SORUNLARI DA BİRLİKTE ÇÖZELİM.”

İlçe Başkanı Esra Tolu “Gençlerin ve kadınların partisi olarak çıktık biz bu yola. O zaman ilçe teşkilatı olarak gençlere önder olmak, onların sorunlarını çözmek için projeler üretmeliyiz. İlk olarak bir kütüphane kurduk. Kitap toplamaya başladık. Gençlerimiz gönül rahatlığıyla ilçe binamıza gelebilir kütüphanemizdeki kitaplardan faydalanabilirler. Ayrıca bizler çeşitli meslek gruplarından bireyleriz. Aramızda mühendisler, eczacılar, öğretmenler var. Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimiz için haftalık siyasi eğitim programları düzenleyeceğiz. Gençlerimizi çeşitli meslek erbaplarıyla buluşturup sorularını yanıtlayacağız. Hatta çözemedikleri soruları oldukları zaman test kitaplarıyla binamıza gelip arkadaşlarımızdan yardım alabilirler. Bizler bu konuda oldukça gönüllüyüz. Gençlere gelin “Sorularınızı da sorunlarınızı da birlikte çözelim” diyoruz.” dedi.

“OKUYAN, ÖĞRENEN VE ÖĞRETEN BİR PARTİ OLACAĞIZ

Esra Tolu sözlerini şöyle bitirdi. “ Bizler gençleri çok önemsiyoruz. Kadrolarımız çok genç. Gençleri eğiteceğiz onlara kılavuz olacağız ki geleceğimizi garanti altına alabilelim. Bunun için kütüphanemize halkımızdan da destek bekliyoruz. Buyursunlar gelsinler kitap bıraksınlar buradaki kitaplardan faydalansınlar. Okuyan, öğrenen ve öğreten bir parti olacağız, gençler umutlarını kaybetmesinler Türkiye İYİ olacak.

Anahtar Kelimeler:
İYİ Parti Derince

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263