banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Erdoğan, partisinin Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak İl Kongrelerine katıldı

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

2023 seçimleri kritik öneme sahiptir. Bizlerden seçim gününe kadar var gücünüzle çalışmasını ve kapısını çalmadık derdini dinlemedik gönlünü kazanmadık vatandaşımız bırakmamasını istiyorum.

2053 vizyonlarını hayata geçirebilecekleri büyük ve güçlü Türkiye'yi miras bırakmak için daha çok mücadele etmemiz gerekiyor

18 yıllık iktidarımız döneminde kimi medya kuruluşlarından terör örgütlerini vesayet güçlerinden devlet içine çöreklenmiş cephelere kadar farklı odakların tehditlerine maruz kaldık.

Tüm saldırılar karşısında iman varsa imkan da vardır diyerek her türlü zorlu yolda imkansızlığa rağmen yolumuzdan geri dönmedik.

Kimseyi dışlamadan kimseyi ötekileştirmeden insanlarımızı kökenine, meşrebine, mezhebine göre ayırmadık herkesi kucaklamaya çalıştık.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla hareket ettik.

Son 18 yılda girdiğimiz 15 seçimin tamamından hamdolsun alnımızın akıyla çıktık.

Biz ne diyorsak tersini söylemeyi, biz ne yapıyorsak karşı çıkmayı, biz ne yöne gidiyorsak aksi istikamete yönelmeyi muhalefet zannedenlere milletimiz itibar etmiyor.

Durmak yok yola devam dedik. Şimdi denizin dibinde sondajlama çalışmalarımız da devam edeceğiz.

Geçmişteki hiçbir aktör bugünkü CHP kadar kötü bir görüntü de sergilemedi. İşte parçalanmaya başladılar, acaba CHP kendi adına ne yapıyor? Hangi projeyi üretiyor. 

Yaptıklarımıza ne ana muhalefetin ne diğerlerinin idrakini bırak hayalleri bile yetmez.

Cumhuriyet tarihinde yapılanların tamamının kat be kat fazlasını sadece 18 yılda kazandırmış olmaktan iftihar ediyorum.

Terör örgütleriyle mücadele eden sınırlarımızın güvenliğini sağlamaya dostlarımızla birlikte tüm mazlumlara el uzatmaya kadar izlediğimiz onurlu ve kararlı politikalarını ülkemizin itibarını arttırmanın mutluluğundayız.

Sondaj çalışmalarımız İnşallah devam ediyor çok daha farklı bir konuma ulaşacağız.

CHP tek işi kurdukları terazi ile kurdukları kirli ittifakın bozulmasını engellemeye çalışmaktır.

Partisi'nin başına kasetle gelmek olan bir kişinin bugün CHP içindeki tecavüz, hırsızlık, arsızlıkların üzerini örtmeye çalışmasını da kendi karakterine veriyoruz.

En büyük üzüntüm, içlerindeki bu çürümeyi gençlerimizi kullanarak onların istikbalini tehlikeye atarak gözlerden saklamaya çalışmalarıdır. CHP yönetimi artık ayyuka çıkan siyasi tükenmişliklerini perdelemek için gençlerimizi de kışkırtmakta. Sokak siyasetine kırılmasın ha CHP  ha  HDP  hiçbir farkları yok terör örgütlerinin beslemesidir.

Çarşamba günü millete sesleniş konuşmamı izlemenizi özellikle tavsiye ediyorum. Görüntülü bir millete seslenişim olacak. Bu görüntülü millete seslenişte İnşallah bizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim.

Hibya Haber Ajansı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263