Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık ayvalık 29 göçmen Ergene Nehri yutma bozuklukları engeliler

Gebze İYİ Partiden Ankara Çıkarması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Cumhurbaşkanlığıyla ilgili vizyonunu ve yol haritasını, Ankara ATO Congreisum’da seçim startını verdiği toplantıda açıkladı.

Yoğun katılım ile gerçekleşen programda İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ile birlikte ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Milletvekili Aday Adayları da hazır bulundu. Toplantının ardından İYİ Parti Genel Merkezi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Gebzeli İYİler Genel Başkan Yardımcıları ile bölgemizin sorunları ve bu sorunların çözümleri hakkında da sohbet etme imkânı buldular.

Uzun konuşmasının en fazla bölümünü, insan ile devlet arasındaki uçurumu ortadan kaldırma vaadine ayıran Meral Akşener, ‘Devletin milletin tepesinde bir yumruk olmasına son vereceğim’ dedi.

'Artık bu yorgun ve yıpranmış defterin kapanması gerekir'

Bugün sizlere 16. yılını yaşamakta olan bir iktidarın eleştirisi ağırlıklı bir konuşma yapmayacağım. Buna lüzum hissetmediğim için değil. Bir siyasi partinin lideri iktidarının 16. yılında milletine adalet ve özgürlük vaadeden bir manifesto yayınlamaya ihtiyaç duyuyorsa, milleti saf yerine koymaktan öte, kendi tükenmişliğini itiraf ediyordur. Sözün tükendiği yerdir. Artık bu yorgun ve yıpranmış defterin kapanması gerekir.

'Askeri liseleri yeniden açacağız'

İktidarların suçunu binalara ödetmek gibi yamuk bir anlayışın ortaya çıkardığı sorunları çözeceğiz. FETÖ'nün sızmasına göz yumularak perişan edilen ancak gözbebeği ordumuzun beşiği olan Kuleli ve Işıklar Askeri Liselerini yeniden açacağız. Onların yaptığı gibi terör örgütlerinin yuvasına çevirmeden varlığımızın en büyük teminatı olan Türk ordusunun yuvası olmasını sağlamak bizim bu devlete borcumuzdur.

'Cumhurbaşkanlığı forsuyla konuşan dil, 81 milyona sıcaklığını hissetirmeli'

Bizim gayretimiz Türkiye'nin 21. yüzyıl ile örtüşen bir çizgiye taşınmasıdır. Türkiye'yi 20. yüzyılda kalmış bir iktidar anlayışından 21. yüzyıla taşıyacağız. Ne mi demek istiyorum? Madem ki, e-devlet uygulaması var, devlet kendi ürettiği bilgiyi vatandaşından talep etmemelidir. Savrulan, sürüklenen Türkiye'yi yükselen bir Türkiye yapmak istiyoruz. 21. yüzyılın Türkiye'sinde 81 milyonun Cumhurbaşkanı olmak istiyoruz. Bizim anlayışımızda devlet, herkesi kapısı açık olandır. Bir kişinin ayağına taş değse, sahip çıkandır devlet. Ülke öyle yönetilmeli ki hiç kimse kendini garip ve yalnız hissetmemeli. Cumhurbaşkanlığı forsuyla konuşan dil, 81 milyona sıcaklığını hissetirmeli, sevgisini hissetirmeli ki dünya o Türkiye'nin gücünü hissetsin.

'5 yıl içinde tarım havzası olma kararımız var'

Ne büyük bir devletmişiz ki, hiç ama hiç hak etmeyen bir kadronun yanlışlarına rağmen yıkılmamayı başardık. Tarımda durum farklı mı? Boş araziler, geçim derdinde vatandaşlar... Bir benzin istasyonuna giriyorsunuz, lüks araçla traktör için verilen yakıt parası aynı. Bu nasıl sistem ki, ne üreten ne satan ne alan memnun. Çiftçimizin rekabet edebileceği şartlara kavuşması lazımdır. 5 yıl içinde tarım havzası olma kararımız var. Plan, program, yol haritamız hazır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263