Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

“Gençlerimizle birlikte destan yazacağız”

Cumhur İttifakı AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, İlçe Gençlik Teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi

Cumhur İttifakı AK Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Mustafa Kocaman, İlçe Gençlik Teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi. Programa; AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Özcan Aktoprak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda gençlik kolları üyesi katıldı.

BİZDEN SONRA SİZLER OLACAKSINIZ

Gençlere hitap eden Kocaman “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sevdasıyla AK Parti içerisinde elimizden geleni yapıyoruz. Bugün burada bizlerle bir araya gelen gençlerimiz yarın ülkemiz için sorumluluk alacaktır. Bu da gençlerimizin ülkemize ne kadar verdiği görülmektedir. Bizlerin bugün olduğumuz makamlarda sizler olacaksınız. Gençlerimizin geleceğimize dikkat etmelidir” dedi.

ÖNGÖRÜ SAHİBİ GENÇLİK

“Gençlerimizle destan yazacağız” diyen Kocaman “31 Mart yerel seçimlerde gençlerimizin üstlendikleri bu görev ile hep birlikte başarıya ulaşacağız. Gençlerimizin eski Türkiye’yi bilmesi çok önemlidir. Bu sayede geleceğe daha güvenli bakmaktadır. Gençlerimizin özellikle öngörü sahibi olmalıdırlar. Ancak bu şekilde geleceği şekillendirebilirler. Hayalleri olan gençlik büyük hedeflere koşar. Tarihimize bakın gençlerle doludur. Bunun içinde yetişmiş bir gençlik bizim için ok önemlidir” açıklamasında bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263