Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Novartis Onkoloji Türkiye Zahit Tiryaki tutuklama tarihi çarşılar

Hürriyet taksi duraklarını ziyaret etti

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki partilileri İzmit Cumhuriyet Parkı’nda taksi duraklarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, ilçe yöneticileri Mediha Satıcı, Arda Başaran, İzmit ilçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök ve partilileri, İzmit Cumhuriyet Parkı’nda bulunan Ömür Taksi ve Park Taksi duraklarını ziyaret etti.

TAKSİCİMİZLE KONUŞARAK SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

İzmit Cumhuriyet Parkı’nda taksici esnafıyla bir araya gelen Belediye Başkan adayı Hürriyet ve beraberindeki partilileri, taksi esnafının sıkıntılarını dinledi. Taksi duraklarının yıllardır kronikleşen sorunlarının farkında olduklarını ve taksi esnafıyla bir araya gelerek çözülmeyecek sorun bulunmadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Hürriyet, “Nasıl olsa ne yapsak belediyeyi alıyoruz diyerek İzmit’i bir adım ileri götüremediler. 10 sene önce de aynı sorunlar vardı, 10 yıl sonra da aynı sorunlar var. Kime gitsek, kimle konuşsak dert yanıyor. Demek ki bir şeyler yanlış gidiyor. Yönetim anlayışının değişmesi gerekiyor. Taksicilerimizin sorunları da kronikleşen sorunlar. Bu sorunlar kafa kafaya verilmediği takdirde de çözülmez. Biz de taksicimizle bir araya gelerek sorunlarını konuşacağız ve hep birlikte çözeceğiz” açıklamasında bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263