banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

İYİ Parti Yalova il yönetiminden toplu istifa

İYİ Parti Yalova il yönetimi toplu olarak istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Osman Kendir, yaptığı yazılı açıklamada, İYİ Parti teşkilatlarında ülke genelinde bazı istifa ve değişimler yaşandığını belirtti.

İstifa kararının gerekçelerini yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için paylaştıklarını aktaran Kendir, şunları kaydetti:

"Gerek genel seçimlerde aday olan üyelerden, gerekse partimizin daha da iyileşmesi için yapılacak revizyonlardan dolayı İYİ Parti Genel Başkanlığı'nın 30 Ağustos 2018 tarih ve 1333 sayılı; 'Teşkilatlarda Revizyon Çalışmaları' kararı ile ülke çapında ayrım yapmaksızın tüm il başkanları ve il yöneticilerinin istifa etmeleri tavsiye edilmiştir. Yalova İl Teşkilatı da bu tavsiyeyi kabul ederek, yine tek yumruk olarak, toplu bir şekilde istifa etmiştir ve istifalar genel merkeze sunulmuştur. Hiç şüphemiz yoktur ki ve Yalovalı dostlarımızın da şüphesi olmasın ki İYİ Parti Yalova teşkilatı bu süreçten yenilenmiş, daha güçlü ve kesinlikle daha kararlı bir yapı ile çıkacak ve hedeflerine daha sağlam adımlarla yürüyecektir."

Anahtar Kelimeler:
İYİ PartiYalovaİstifa

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263