banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Şayir'den Başkan Toltar'a ziyaret

AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ile birlikte Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı ziyaret etti.

AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, SKM Başkanı Yavuz Celep, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve ilçe yönetimi Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ı makamında ziyaret etti.

TOLTAR, BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyarette konuklarını samimi bir ortamda ağırlayan Başkan Toltar burada yaptığı açıklama da "Yaklaşık 5 yıldır ilçemize ve hemşerilerimize en iyi hizmeti yapabilmek için mücadele ettik. Seçim beyannamemizde yer alan bir çok projemizi hayata geçirdik. Geçirmeye de devam ediyoruz. Ancak görevimizin son aylarında yaklaşan seçim süreci ile birlikte Genel Merkezimiz bu kutsal görevi şahsıma değil de yine içimizden bir sevdiğimiz kardeşimiz Hamza Şayir'e tebliğ etmiştir. Bu saatten sonra bizde birlik olacağız ve Hamza Şayir kardeşimizin ve AK Parti'nin yeniden kazanması için çalışacağız. Bu bir bayrak yarışıydı. Aday adayı arkadaşlarımızın hepsinin ortak noktası bu bayrağı daha yukarılara çıkartmaktır. Şimdi bayrağı inşallah 1 Nisan sabahı Hamza Şayir kardeşimize teslim edeceğiz. İnşallah Hamza kardeşimiz de ilçemize ve hemşerilerimize güzel eserler bırakacaktır. Şimdiden kendisine başarılar diliyorum."dedi.

ŞAYİR'DEN BAŞKAN TOLTAR'A TEŞEKKÜR

dolayı Başkan Toltar'a teşekkür eden AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir ise yaptığı konuşmasında "Allah'ın izniyle bizde 1 Nisan sabahından sonra Ali Toltar Başkanımızın kaldığı yerden hizmetlere devam edeceğiz. Hepimiz bu kentte yaşıyoruz. Kentimizin büyümesi ve gelişmesi için elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için yola çıktık. Ali Başkanımız da görev yaptığı süre içerisinde güzel hizmetler yapmanın yanı sıra hem teşkilatımızı hemde bizleri hiç bir zaman geri çevirmedi. İnsancıl ve yardımsever yönü ile gelen her Dilovalı hemşehrimize elinden geldiğince yardımcı olaya sorunlarını çözmeye çalıştı. Allah kendisinden razı olsun. Bundan sonra ki hayatında da başarılarının devam etmesini diliyorum."dedi.

Anahtar Kelimeler:
Hamza Şayir

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263