banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Sönmez: Kocaeli'yi karış karış geziyor

İYİ  Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ruhittin Sönmez dur durak bilmiyor. Bir günde üç ilçe gezen ve gerek parti teşkilatlarının hazırladığı programlara katılan ve gerekse kendi seçim kordinasyon ekibinin hazırladığı programlarda halka hitap eden Sönmez geçtiğimiz gün Derince Yenikent Pazarını gezdi, halkla buluştu, pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Sönmez burada "Türkiye'e sadece azınlık yandaş gurubundan ibaret değildir" dedi.

İyi Parti milletvekili adayı Kimya Yüksek mühendisi ve Avukat olan Ruhittin Sönmez çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gece gündüz Kocaelide ayak basmadık yer bırakmayan Sönmez'e halkın ilgisi yoğun olurken, Sönmez her fırsattta Cumhurbaşkanlığında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ve milletvekilliğinde partisi İyi Partiye oy istiyor. Özellikle AK Parti'nin kaleleri sayılan bölgelere girerek buralarda yaptığı görüşmelerle partisine ciddi bir oy potansiyeli kazandıran Sönmez'in çalışmaları karşılık bulurken, İLçe teşkilatlarının ve Sönmez'i tanımak ve dinlemek için halktan gelen davetler adayın 24 saatini doldurur nitelikte.

Sönmez önceki gün Derince ilçe teşkilatının organize ettiği Yenikent pazarında esnafla buluştu. Sönmez pazarcılara burada yaptığı konuşmada adil bir seçim yaşamıyoruz, iktidar partisinin devlet bütçesinden aldığı ödeneğe karşın bizler sizlerin desteği ile seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz ancak omuzlarımızda vatandaşlarımızın yükü var bu nedenle tüm zorluklara rağmen ülkemizin refaha kavuşması için sonuna kadar çalışacağız sizlerden isteğimiz bu kurtuluş mücadelesinde yanımızda olmanız, artık tamam deme zamanı gelmiştir, hükümet politikaları ortadadır sadece azınlık yandaş gurubundan ibaret değildir Türkiye şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263