Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi çelenk Özümüzden Günümüze Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

Yerel seçimlere doğru

KOCAELİ (AA) - Cumhur İttifakı'nın AK Parti Darıca Belediye Başkan adayı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmaları kapsamında pazarcı esnafını ziyaret etti.

Bıyık, mahallelerde kurulan semt pazarlarına giderek esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinliyor.

Her hafta pazar alışverişi yaptığını, sürekli esnaf ve vatandaşlarla bir arada olduğunu belirten Bıyık, belediye başkanı seçildikten sonra da halkın içinde olmaya devam edeceğini söyledi.

Darıca'ya yakışacak modern pazar yerleri inşa edeceklerinin sözünü veren Bıyık, "Artık Darıca'da sokak pazarları olmasın istiyoruz. Pazarcı esnafımızla bir araya gelerek pazarcılar odası ve esnafın görüşlerini alacağız. Darıca merkezde şu an bir kapalı pazarımızın inşaatı devam ediyor. Aynı şekilde diğer mahallelerimizde de kapalı semt pazarları yapacağız. Pazarcı esnafı ve vatandaşların da memnun olacağı modern pazarlar yapmak istiyoruz." diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263