Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özümüzden Günümüze Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah çelenk

Bandırma Devlet Hastanesine teşekkür belgesi

BALIKESİR (AA) - Bandırma Devlet Hastanesi yöneticilerine organ bağışı konusunda gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür belgesi verildi.

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Organ ve Doku Bağışı Haftası dolayısıyla bir otelde "Organ Bağışında Medyanın Rolü" konulu program düzenlendi.

Programda 2018 Kasım ayı itibarıyla, tüm ilçe devlet hastaneleri arasında 27 beyin ölümü tespiti ve 9 donör bağışı gerçekleştirerek, çok sayıda hastaya umut olan, organ bağışı konusunda yaptığı çalışmalarla ve elde ettiği başarılarla ön plana çıkan Bandırma Devlet Hastanesi adına Başhekim Muzaffer Şenveli'ye teşekkür belgesi verildi.

Şenveli, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, organ nakline en çok değer veren hastanelerin başında geldiklerini söyledi.

Organ bağışı konusuna toplum olarak hassasiyet gösterilmesi gerektiğini belirten Şenveli, şunları söyledi:

"Bu konuda hassas davranmak hepimizin toplumsal görev ve sorumluluğudur. Unutmayınız ki, bir insanı yaşatmak insanlığı yaşatmaktır. Öncelikle başarımızda, büyük çaba sarf eden organ nakil koordinatörlüğümüzde görevli ekibimizle birlikte, özveriyle ve gayretle çalışan sağlık personellerimizin tümüne, organ bağışı farkındalık çalışmalarına destek vererek, geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ederim."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263