banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Bursa Şehir Hastanesi çalışanlarına oryantasyon eğitimi

BURSA (AA) - Avrupa'nın en büyük 5'inci hastanesi olarak hasta kabulüne hazırlanan Bursa Şehir Hastanesi'nde görev yapacak 2 bin 32 idare çalışanına, 11 gün süresince oryantasyon eğitimi verildi.

Sağlık Bakanlığı ve Rönesans İşletme Hizmetleri (RİH) tarafından Kamu Özel İşbirliği (PPP) modeli ile hizmete açılacak hastanedeki oryantasyon eğitimi, Uzman Dr. Özcan Avcı, Uzman Dr. Halil Karahan ve RİH Kalite Ekibi tarafından gerçekleştirildi.

Verilen eğitimlerde personele, Kamu Özel İşbirliği modelinin işleyişi, hastanenin konumu, fiziksel özellikleri, teknik ve medikal destekler ile bilgi teknolojileri kapsamında işletilecek tüm hizmetler detaylarıyla anlatıldı.

- Bursa Şehir Hastanesi

Hastane, 745 bin metrekare arsa ve 470 bin metrekare toplam inşaat alanına kuruldu. Bin 355 yatak kapasiteli Bursa Şehir Hastanesi, ortak bir çekirdek yapı etrafında konumlandırılan 4 kule ve ek binadan oluşuyor. Toplam 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesi planlanan sağlık kuruluşu, Avrupa'nın en büyük 5'inci hastanesi olacak.

Bursa ve çevre illerine dünya standartlarında sağlık hizmeti sunması planlanan hastane kampüsünde; Genel Hastane, Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri (YGAP) Hastanesi ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Hastanesi yer alacak.

Anahtar Kelimeler:
BursaBursa Şehir Hastanesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263