Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi çelenk Özümüzden Günümüze Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

BURSA (AA) - Uluslararası Sağlık Hizmetleri AŞ (USHAŞ) Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya, "Bursa Şehir Hastanesi'nden etkilendim. Özellikle bölgeye hizmet etme açısından, ileri teknolojinin olduğu önemli bir yatırım." dedi.

Kılıçkaya, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, İl Sağlık Müdürlüğü Özcan Akan ve beraberindeki heyetle, Sağlık Bakanlığı ve Rönesans Sağlık Yatırım tarafından "Kamu Özel İş birliği" (PPP-Public Private Partnership) modeli ile hayata geçirilen Bursa Şehir Hastanesini ziyaret etti.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Kılıçkaya, USHAŞ'ın kanunla kurulan yeni bir teşkilat olduğunu hatırlattı.

Türkiye'nin sağlık konusunda çok ciddi yatırımlar yaptığını belirten Kılıçkaya, Bursa Şehir Hastanesi'nin de bu yatırımlardan biri olduğuna dikkati çekti.

Kılıçkaya, ortak yapılacak çalışmalar ve bu yatırımla beraber Bursa'yı sağlık turizminde iyi bir yere getirmeye çalışacaklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Bursa Şehir Hastanesi'nden etkilendim. Özellikle bölgeye hizmet etme açısından, ileri teknolojinin olduğu önemli bir yatırım. Sağlıkta etrafımızdaki birçok ülkeden ileri bir noktadayız. Türkiye imrenilen bir ülke. PPP modelleri de bizim yaptığımız ziyaretlerde gördüğümüz kadarıyla başka ülkelerin de model almak istediği bir çalışma. İnşallah bunun etkilerini halkımız görecek."

Mustafa Esgin de Bursa'daki sağlık turizmini ileri noktalara taşımak için çabaladıklarını ifade ederek, burayı dünya çapında bir merkez haline getirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263