Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Diyarbakır'da BADEM çalışanlarından paydaş ziyareti

DİYARBAKIR (İGFA) - Madde bağımlılığı konusunda danışmanlık hizmeti almak isteyen, kendisi ya da herhangi bir yakını madde kullanan ve tedavi talep eden danışanlara psikososyal destek veren BADEM, Diyarbakır'da kamu kurum ve kuruluşları ile koordinasyon içerisinde çalışıyor.

Sahada karşılaşılan sorunların çözümü noktasında hizmetlerin geliştirdiklerini kaydeden BADEM çalışanları işbirliği konusunda kurumları ziyaret ediyor. Diyarbakır İl Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Serdar Bütün, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Birim Sorumlusu Dr. Ferah Şahman Gören, BADEM Koordinatörü Sosyal Hizmet Uzmanı Sabri Malçok, Psikolog Ömer Akba, Sosyal Hizmet Uzmanı Erdal Aladağ ve Psikolog Songül Altun’dan oluşan heyetle birlikte yaptığı ziyaretlerde, sorunlar yerinde tespit edilerek, edilen sorunların çözümleri de sağlanıyor. 


Bugüne kadar yapılan paydaş ziyaretlerinde BADEM heyeti, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Alkol- Madde Polikliniği, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ayaktan AMATEM, Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi ÇEMATEM, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Yeşilay Danışmanlık Merkezine (YEDAM) ziyaretler gerçekleştirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263