Öne Çıkanlar çorlu EMITT gençlik merkezi Şahin Lalapaşa

Gaziantep Büyükşehir'den OSB işbirliği
GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün iş birliğinde OSB’de çalışan vatandaşların acil, koruyucu, tedavi edici, bilimsel temellere dayalı, çağdaş ve güvenilir sağlık tesisiyle buluşturulması için protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Törende, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Davut Gül, Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek ve Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki yer aldı. Protokol kapsamında OSB’de inşa edilecek sağlık tesisi, Organize Sanayi Bölgesi Semt Polikliniği adı altında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İnayet Topçuoğlu Hastanesi yönetiminde hizmet verecek.

Tesisin hizmete açılmasıyla şehrin hastanelerdeki yoğunluğunun azaltılması hedeflenirken yerinde sağlık hizmetiyle de tedavideki olası vakit kaybının önüne geçilecek. Protokolde konuşan Başkan Şahin, Gaziantep’in işçi bir şehir olduğuna dikkati çekerek, “İşçilerimiz huzurlu ve mutluysa bu şehirde huzurlu ve mutludur.  İşte o yüzden çok acil bir iş kazası olduğunda anında müdahalede bulunmak işçi sağlığı ve iş verimliliği açısından çok önemli. OSB’de poliklinik hizmeti vereceğiz. Tesisin hizmete açılmasıyla da Türkiye’ye örnek bir model daha kazandırmış olacağız” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263