Öne Çıkanlar çorlu EMITT gençlik merkezi Şahin Lalapaşa

Hatırlatma dozu son derece önemli!
ANKARA (İGFA) - Koronavirüs Bilim Kurulu, yüz yüze eğitim, salgının seyri ve aşı programımızın devamlılığı gündemi ile bir araya geldi.

Bilim Kurulu Toplantısı sonrası basın açıklaması yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hatırlatma dozunun koruyuculuğu çok önemli ölçüde artırdığını söyledi. Salgın ortamında eğitimi ara vermeden sürdürebilmek için çalışmaları tamamladıklarını kaydeden Bakan Koca, "Çocuklarımızı korumak konusunda sorumluluğumuz büyük. Her vatandaşımızın hassasiyetle hareket edeceğine inancımız tam. Bizler, Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, YÖK ve Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak üzerimize düşen düzenlemeleri yaparak tedbirlerimizi aldık ve birlikte harekete geçtik. Okullarımızın, öğrencilerimizin durumunu yakından izleyerek tedbirleri güncelleyeceğiz. Şu an izleme ve tedbirleri uygulama sürecindeyiz" dedi.

Bugün Bilim Kurulumuz, yüz yüze eğitim, salgının seyri ve aşı programımızın devamlılığı gündemi ile bir araya geldi. Bilim Kurulu Toplantısı sonrası basın açıklamamız: pic.twitter.com/g8fvV04FlR

— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) September 8, 2021

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263