Öne Çıkanlar Bursa Tekirdağ Balıkesir Bilecik Kocaeli

Kartepe Atla terapi merkezine yoğun ilgi

Kartepe Belediyesi ile MARKA işbirliğinde hayata geçirilen ve Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in en önemli sosyal belediyecilik hizmetlerinden biri olan Kartepe Belediyesi Atla Terapi Merkezi vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Kartepe Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulamaları kapsamında engelli bireyler için geliştirilmiş iyileştirme yöntemlerinden biri olan at ile terapi hizmeti vatandaşlara sunuluyor. Merkez, kas ve gelişim hastalıkları, downsendromu, otizm, spastizm gibi çeşitli hastalıklara sahip olan vatandaşların tedavisinde atla terapi yöntemi kullanırken, sosyal binicilik yapmak isteyenlere de kapılarını açıyor.

‘’ENGELLER ATLA AŞILIYOR, UMUTLAR TAŞINIYOR’’

Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri yarışmasında ‘’Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler’’ kategorisinde ödüle layık görülen Kartepe Belediyesi Atla Terapi Merkezi, ‘’Engeller Atla Aşılıyor, Umutlar Taşınıyor’’ diyerek vatandaşların kaliteli hizmet alması için çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Karatepe mahallesinde hizmet veren merkez, şehir içi ve şehir dışından olmak üzere ayda 400 vatandaşın destekleyicisi tedavisi için kapılarını açıyor. Merkezde 2 at yetişkin hastaların, 4 at ise çocuk hastaların tedavisinde kullanılıyor. Hizmet alan vatandaşların Atla Terapi Merkezi’nden memnuniyet ve ilgisi gün geçtikçe artıyor.

ATLA TERAPİ MERKEZİ 15 TEMMUZ GAZİLERİNİ AĞIRLADI

Kartepe Belediyesi Atla Terapi Merkezi, sosyal binicilik yapmak isteyenlere de kapılarını açıyor. Binicilik yapmak isteyen vatandaşlar merkeze akın ediyor. Merkezin son ziyaretçisi 15 Temmuz gazileri oldu. Atla Terapi Merkezini çok beğenen ve ata binme keyfini yaşayan gaziler sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini görmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, bu hizmeti ilçe halkına kazandırdığı için Başkan Üzülmez’e teşekkür etti.

SPORTİF BİNİCİLİK ATLA TERAPİ MERKEZİ’NDE

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’în vizyon projeleri arasında yer alan Atla Terapi Merkezi, engelli bireylerin eğitimine destek sağlamasının yanı sıra binicilik sporuna gönül verenlere de kapılarını açıyor. Sporcular antrenmanlarını merkezde yapabiliyorlar.

MİNİK YAVUZ, ANTRENMANLARINI ATLA TERAPİ MERKEZİ’NDE YAPIYOR

Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen Anadolu Ligi, Türkiye Şampiyonası ve teşvik yarışmaları olmak üzere birçok yarışmada kupalar kazanan Kartepe Belediyespor’un 12 yaşındaki sporcusu Yavuz Selim Demir antrenmanlarını Atla Terapi Merkezi’nde yapıyor. Son olarak katıldığı Anadolu ligi binicilik müsabakası ponny kategorisi 60 cm engel atlama şampiyonu olan sporcumuz katılacağı müsabakalar için oldukça iddialı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263