Öne Çıkanlar Bursa Tekirdağ Balıkesir Bilecik Kocaeli

“Lösemi“ye maske takarak dikkati çektiler

 AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanlığı üyeleri, yönetim kurulu toplantısında, lösemiye dikkati çekmek için cerrahi maske taktı.

Yönetim kurulu toplantısı AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Çağrı Muştu başkanlığında, AK Parti Edirne İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşti.

Muştu, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti teşkilatlarının yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlandığını söyledi.

AK Partililerin il merkezi, ilçeler ve köylerde yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini aktaran Muştu, Edirne’nin daha iyi hizmetler alması için AK Parti belediyeciliğiyle tanışacağını kaydetti.

Toplantının sonunda 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasına dikkati çeken Muştu, "Çocuklar ve gençler ülkemizin teminatıdır. Lösemi hastası olan çocuklarımız için farkındalık oluşturmalı, onların sağlığına kavuşması için elimizden geleni yapmalıyız. Toplum lösemiye karşı daha duyarlı olursa çocuklarımız da bu hastalığı daha çabuk yenecektir." diye konuştu.

Konuşmasının ardından Muştu ve AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak için cerrahi maske taktı.

Anahtar Kelimeler:
EDİRNELösemiMerkez Ilçe

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263