banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Manisa kansere karşı adım atacak

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Prostatlı Hayat Derneği işbirliğinde kansere dikkat çekmek amacıyla yürütülecek ‘Kansere Karşı Adım Atıyoruz' projesini anlatan Prof. Dr. Talha Müezzinoğlu, destekleri ve katkıları dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve personeline teşekkür etti.
 
1 yıl önce Manisa'da prosTATLI Hayat Derneği'ni kurduklarını belirten Prof. Dr. Müezzinoğlu, “Amacımız, kanser hastalarının yaşam seviyelerini yükseltmeye yönelik hizmetler. Kanser hastalarında egzersiz eksikliğini görüp bu projeyi hayata geçirdik. Kanser hastaları, hasta yakınları, vatandaşlarımız, öğrenciler, kanser hastalığına karşı adım atacaklar. Projemiz kapsamında, 1 Ekim günü, saat 18.30’da Atatürk Kent Park'tan yürümeye başlayacağız. Manisa'mız, bu projeyle ülkemizde lider ve önder bir şehir olacak" dedi.

Proje kapsamında bilgilendirme seminerleri de düzenleneceği belirtilirken, ziyaret sonunda Prof. Dr. Talha Müezzinoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e yürüyüşte kullanılacak olan tişört ve şapka ile etkinliğe katılım davetiyesini takdim etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263