banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding ezan Saadet Partili Nazır Cihangir İslam Tarihi Yeşil Cami

SAGED, ilk genel kurulunu gerçekleştirdi

BURSA (İGFA) -  Tüm sağlık çalışanlarını çatısı altında toplamayı hedefleyen Sağlık Birimleri ve Gelişim Derneği (SAGED), ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kurucu Başkan Fatih Alagöz, sağlık birimleri standartlarının ve çalışanların güncel verilerini yakalayarak eğitim seviyesinin yükseltilmesi için birkaç yıldır ön çalışmaları sürdürdüğünü anımsatarak, bu çalışmaları dernekleştirdiklerini söyledi. Sektör çalışanları arasında dayanışmayı da sağlayacak bu oluşumun 16 Mart'Ta Ayvansaray Üniversitesi'nde yaptığı eğitim programıyla sektördeki gücünü pekiştirdiğini kaydeden Başkan Alagöz, yeni hedeflerinin Bursa'da sağlık sektörünün ilgi odağı olacak büyük organizasyonlara imza atmak olduğunu söyledi. 

SAGED bünyesinde kurulan komisyonlarla tüm sektör çalışanların öncelikle mesleki gelişimini sağlanacağını ifade eden Başkan Alagöz, "Her komisyonun farklı hedefleri var. Bunların en çok ilgi çekeni özellikle sağlık sektörü için öğrenim gören öğrencilerin oluşturmaya başladığı “Genç SAGED”. Öğrenci olup da SAGED üyesi olmak isteyen sağlık birimleri öğrencilerinin tümü derneğe üye oldukları hiçbir şekilde aidat ödemeyecekler" diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında tek liste ile yapılan seçimlerde kurucu başkan Fatih Alagöz başkanlığındaki yönetimde başkan yardımcılıklarına Kurtuluş Aslan ve Erkan Yıldırım, genel sekreterliğe Erhan Ertarman, saymanlığa Uğur Keskin seçilirken, M.Elif Çetin ve Kısmet Sancar üye olarak görev aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263