Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile "Sağlıklı geleceğe pedal çevir" etkinliği düzenlendi.

Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde toplanan yaklaşık 300 bisikletli, Kazak Gölü çevresinde tur attı.

Etkinlikte konuşan Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz Vural, gençleri spora teşvik etmek için böyle bir organizasyon düzenlendiğini dile getirdi.

Sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacak en etkili araç olduğunu ifade eden Vural, şunları kaydetti:

"Bugün okulumuzun bisiklet kulübü önderliğinde gerçekleştireceğimiz etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Amacımız gençleri spora teşvik etmek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve obezite ile mücadele etmektir. Örgün eğitime devam eden 969, çıraklık bölümüne devam eden 65, açık meslek bölümünde ise 96 öğrencimizin olduğu okulumuzda gençlerle beraber güzel etkinlik gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşamaktayız."

Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Onur Ergin de sporun kendilerinin çok motive ettiğini belirterek, "Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün düzenlenen bisiklet turuna okulumuzda 300 kişi ile katılarak okulumuzdan Kazak Gölü’ne kadar giderek turu tamamladık. Katılan herkese teşekkür ediyor ve herkesi bisiklet sporu yapmasını tavsiye ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Etkinliğe, Kapaklı Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu ve sporcular katıldı.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263