banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

Sivas'ta 30 bin kişi aşılandı

SİVAS (İGFA) - Sivas Numune Hastanesi Aşı Polikliniği'nde COVID-19 aşısının ilk dozunu yaptıran Sivas Valisi Salih Ayhan, il genelinde salgın vakalarının yüz güldürdüğünü söyledi. Vatandaşların rehavete kapılmaması yönünde çağrıda bulunan Vali Ayhan,  aşı hakkında genel değerlendirmelerde bulundu.

Sivas'ta yaklaşık 30 bin vatandaşın COVID-19 aşısı olduğunu açıklayan Vali Ayhan, "Şu an stokumuzda da 10 bin civarı aşımız var. Bu aşı noktasında ilerlediğimiz sürece de virüsün belini kıracağımızı söyleyebiliriz. İlimizde de vaka sayıları henüz bitmemekle birlikte yüz güldürücü durumda. Mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

"VATANDAŞLARIMIZ RAHAT OLSUN"

Öte yandan devletin vatandaşların sağlığını düşünerek bu minvalde test edilmiş ve bütün ruhsatlanması bitmiş aşıların olunmasında hiçbir sakınca olmadığını ifade eden Vali Ayhan, "Bu konuda vatandaşlarımız rahat olsun.  Hiçbir devlet vatandaşının sağlığını tehlikeye atacak adım atmaz" diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263