banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Yeni poliklinik binası 2019 yılında tamamlanacak

 KOCAELİ Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin 29 bin metrekarelik alanda yapılan 5 katlı, üzerinde helikopter pisti de bulunan yeni poliklinik binası 2019 yılında tamamlanarak hizmete girecek.

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin modern tıp standartlarına daha uygun hizmet vermesi amacıyla yapımı devam eden poliklinik binasının inşaatı hız kazandı. Gelişmiş teknolojilerle verilen hizmetleri üst düzeye çıkarmak amacıyla projelendirilen ek poliklinik binası hem vatandaşa refah bir ortamda sağlık hizmeti verecek, hem de çalışanların yüksek motivasyonla çalışmasına katkıda bulunacak. Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yeni poliklinik binası her türlü sağlık hizmeti bakımından bölge hastanesi olarak sorumluluk üstlenecek.

Toplam 29 bin metrekarelik alanda kurulacak 5 katlı yeni poliklinik binasının alt katı otopark olarak planlandı. Zemin katında Cerrahi Bilimler Poliklinikleri yer alacak, ameliyat yoluyla tedavi yükü gittikçe artan hastanede, önemli bir rahatlamaya aracılık edecek. Aynı katta İç Hastalıkları Poliklinikleri ve Çocuk Hastalıkları Poliklinikleri de yer alacak. 2. katta Dahili Bilimler, 3. katta ise 'İyi Hekimlik Uygulamaları ve Simülasyon Merkezi' yapılarak, tıp eğitiminde önemli bir yere sahip olan hasta-doktor iletişimi, tanı koyma, klinik karar verme süreçlerinin eğitimi gerçekleştirilecek. En üst katta ise Gastroenteroloji Polikliniğinin, gastroendoskopi uygulama ve eğitimleri gerçekleştirilerek, Avrupa standartlarında eğitim ve tedavi imkanı sunulacak. Çatıda ise helikopter pisti bulunacak. İnşaatın 2019 yılında tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263