Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Zahit Tiryaki tutuklama Novartis Onkoloji Türkiye tarihi çarşılar

“Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon“ eğitimi

Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'nde eğitim alan 14 kursiyere "Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikasyon" belgeleri, düzenlenen törenle verildi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, hastanede düzenlenen törende, işlerini daha iyi yapabilmek adına kursa katılan hemşirelere teşekkür ederek kursiyerlerden bilgiye sürekli açık olmalarını istedi.

"Hepiniz yaptığınız işi iki kere kontrol edin diyen Kalkan, "Yaptığınız işte bir terslik var mı, doğru ilacı veriyor muyum, genel öğrenilen tıp işleyişine ters bir şey var mı bu hassasiyetinizi hiç kaybetmeyin. Sizlere yapılmasından hoşlanmayacağınız, istemediğiniz hiçbir şeyi başkasına yapmayın. Başka açıdan, çok geniş affedici bir düzlemde bakıldığında belki anlayabileceğimiz sosyal medya virüsüne karşı her daim vicdanınızla hareket edin. Bazen bir şeyler hep iç içe olabilir, Ahlakla mesleki sanatımızı ayıramayabiliriz. Bütün bunları kendi üzerimizden değerlendirirsek çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Emekleriniz için, hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Hastanemiz şifa yuvası olmasının yanında artık bir eğitim yuvası olarak kendini kanıtladı. Bunda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." diye konuştu.

Konuşmanın ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.

AA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263