banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Decathlon, Doğu ve Güneydoğu'da ilk mağazasını açıyor

Sanko Park Genel Müdürü Niyazi Büyükaksu, pek çok ilke imza atan Sanko Park’ın yine bir ilke imza attığını ve Avrupa’nın en büyük spor malzemeleri mağaza zinciri Decathlon’ın 40’ıncı şubesini Gaziantep Sanko Park’ta açacağını söyledi.

Decathlon Mağazasının yarın (16 Haziran, Çarşamba) saat 10.00’da açılacağını belirten Büyükaksu, “Tüm spor kategorilerinin geniş ürün yelpazesiyle faaliyet göstereceği Decathlon, 70 farklı spor ürününü tek çatı altında buluşturuyor” dedi. 

“Sanko Park 1’inci katta 2 bin 884 metrekare alanda açılacak Decathlon mağazasında fitness, yüzme, balıkçılık, futbol, dağcılık ve daha birçok alanda dünyaca ödüllü ürünler sporseverlerin beğenisine sunulacak” diyen Büyükaksu, şöyle konuştu: “Doğu ve Güneydoğu’daki ilk ve tek Decathlon mağazasını açarak bölgeye değer katmanın gururunu yaşıyoruz. Sağlanan istihdam da önemli bir kazanımdır. Decathlon markası, çevre illere de hizmet verecek. Her çeşit spor ekipmanlarını sporseverle buluşturarak bölgede bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Açılışa özel etkinlikler

Açılışın hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirileceğini anımsatan Büyükaksu ‘‘Tüm spor kategorilerinde binlerce ürünün bulunacağı Decathlon mağazasının açılışına, halkımız davetlidir. Spor tutkunlarının ihtiyaçlarına yanıt veren Decathlon, en kaliteli ve en yeni ürünleri sunan tek nokta olacak” ifadelerini kullandı. 

Sanko Park Decathlon profesyonel kadrosunun kişisel spor ürünlerini reyonlarda farklı kullanımları ile uygulamalı anlatacağına dikkat çeken Büyükaksu, yarın açılış günü kapsamında ana etkinlik alanına Decathlon ürünlerinden oluşan “Survivor Parkuru” kurularak çocuklara eğlenceli bir deneyim sunulacağını sözlerine ekledi.

Hibya Haber Ajansı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263