Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık ayvalık 29 göçmen Ergene Nehri yutma bozuklukları engeliler

Doğada koşarken her adımda hafiflik

Dünyanın bir numaralı outdoor ve patika koşusu markası Merrell’dan doğada koşarken her adımda hafiflik iç görüsü ile geliştirilen patika koşu ayakkabısı Moab Flight, hafif ve güvenli yapısı ile daha fazla mesafeyi daha rahat koşmanız için tasarlandı.

Merrell’ın dünyada 50 milyon kişi tarafından güvenle kullanılan Moab teknolojisi ile geliştirilen Moab Flight, her türlü yol koşulunda ayaklarınızın altında güven vermek için tasarlanmış, koruyucu yastıklı son derece hafif bir patika ayakkabısı.

Doğa dostu malzemeler kullanılarak doğaya uyumlu olarak üretilen Merrell Moab Flight; yüzde 100 geri dönüşümlü bağcıkları, geriş dönüşümlü file sayası, geri dönüşümlü eva köpük iç tabanı, nefes alabilen file astarı, uzun süreli hafif bir kullanım için geliştirilen FloatPro Foam ™ orta tabanı ve yüzde 30 geri dönüşümlü Vibram EcoStep kauçuk tabanı ile de vegan dostu.

Turuncu ve mavi renkleri ile patika koşularınıza hafiflik sunarken şıklık da katan Merrell Moab Flight, SPX mağazaları ve spx.com.tr de satışa sunuluyor.

Her adımda hafiflik sunan Merrell Moab Flight, dünya koşu otoriteleri tarafından 2021 yılının sahip olunması gereken patika ayakkabısı olarak tanımlanıyor.

Hibya Haber Ajansı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263