Öne Çıkanlar Bursa Kocaeli düzensiz göçmen Yalova Tekirdağ

Hemington "Loungewear Koleksiyonu" ile ev stiliniz şık ve rahat

Hemington Loungewear koleksiyonu, saf yünlü yapısı sayesinde mükemmel bir izolasyon görevi görerek üşümenin ve terlemenin önüne geçiyor. Vücut hareketlerine uyum sağlayan yapısıyla evde yapılan sportif aktiviteler için de en ideal seçim haline geliyor.

Hava şartlarına göre vücut ısısını ayarlama özelliğine sahip olan Loungewear koleksiyonu, dört mevsim giyime uygun triko pantolon, fermuarlı ve bisiklet yakalı üst, saf pamuk basic tişört tasarımlarından oluşuyor.

Evde konfor sağlamak için tasarlanan Hemington Loungewear koleksiyonu, nitelikli iplikleri ve sunduğu spor şıklığı sayesinde keyfine önem veren erkeklere hitap ediyor.

Hemington tasarımları; İSTANBUL Akmerkez AVM, Akasya AVM, City’s AVM, Suadiye, Mall Of İstanbul AVM, Aqua Florya AVM, ANKARA Armada AVM, BURSA Korupark AVM, İZMİR Hilltown AVM mağazalarında ve hemington.com.tr online alışveriş sitesinde stil sahiplerini bekliyor. Ayrıca Hemington müşterilerine, Türkiye’de bir ilk olan “Moda Kapıda” servisi ile, hemington.com.tr’den alınan ürünleri farklı beden ve kombinleri ile ev ortamında deneme ayrıcalığı yaşatıyor.


Hibya Haber Ajansı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263