banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

“Online Sertifikalı Bilimsel Apiterapi” eğitimi düzenleniyor

Balparmak, Yeditepe Üniversitesi ve AlchemLife iş birliğiyle ile sağlık profesyonellerine yönelik olarak düzenlenen “Online Sertifikalı Bilimsel Apiterapi” eğitiminin ikincisi 19-20 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştiriliyor. Doktor, eczacı ve diyetisyenler için özel olarak planlanan eğitimde , doğal balın yanı sıra polen, propolis ve arı sütü gibi katma değerli diğer arı ürünlerinin güncel bilimsel araştırma bulgularına dayanarak profilaktik ve terapötik olarak insan sağlığı üzerindeki etkileri konusunda  bilgi verilmesi amaçlanıyor.

Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi ve Fitoterapi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erdem Yeşilada ve Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Etil Güzelmeriç tarafından çevirim içi platform üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek eğitimlerde apiterapinin tarihçesinden arı ürünlerine, apiterapinin sinir sistemi, enfeksiyon hastalıkları, solunum sistem, kardivasküler sistem gibi vücut üzerindeki etkilerinden apiterapide güvenli kullanıma birçok konu ele alınacak. Eğitim sonunda, eğitim süresinin en az yüzde 50 sinde bulunan katılımcılara Yeditepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenecek on-line sertifika sınavına giriş hakkı verilecek ve düzenlenen sınavda başarılı olan katılımcılar sertifikalarını  alacaklar .

Katılımın ücretsiz olduğu eğitimle ilgili detaylı bilgiye ve başvuru formuna www.bilimselfitoterapi.com/bilimsel-apiterapi adresinden ulaşabiliniyor.

Hibya Haber Ajansı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263